Lucid Motors kijkt verder dan de deal met Aston Martin

De Amerikaanse start-up Lucid Motors, die momenteel bezig is met de productie van zijn eerste elektrische model, heeft onlangs een deal gesloten met Aston Martin. Maar dit is slechts het begin van Lucid’s ambitieuze plannen om de technologie ook aan andere autofabrikanten beschikbaar te stellen.

Grote speler

Lucid Motors, opgericht in 2007, kunnen we nu nog niet echt beschouwen als een belangrijke speler in de wereld van elektrische voertuigen. Met hun eerste model, de Lucid Air, bewijs het dat men in staat zijn om voertuigen te produceren die niet alleen heel efficiënt zijn, maar ook uitermate luxe zijn en uitstekende prestaties bieden. De Lucid Air, met een actieradius van meer dan 800 kilometer en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in minder dan 2,5 seconden, is een wat dat betreft een mooi visitekaartje voor Lucid’s technologische expertise.

Deal met Aston Martin is een game-changer voor Lucid

De recente deal met Aston Martin markeert een belangrijke mijlpaal voor Lucid. Volgens de overeenkomst zal Lucid de Britse fabrikant voorzien van EV-aandrijflijncomponenten en software. Dit omvat een achterste aandrijfeenheid met dubbele motoren, accumodules en software voor systeemintegratie. Deze onderdelen zullen worden geleverd vanuit Lucid’s fabriek in Casa Grande, Arizona.

Deze deal is niet alleen een bevestiging van Lucid’s technologische capaciteiten, maar voor Lucid ook aanleiding om verder te denken dan alleen de deal met Aston Martin. Het feit dat een gevestigd merk als Aston Martin kiest voor de technologie van Lucid, geeft voor Lucid aan dat er nog meer merken moeten zijn die overtuigd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de componenten van Lucid Motors

Toekomstplannen

Daarom heeft Lucid Motors zijn zinnen niet alleen op Aston Martin gezet. Volgens CEO Peter Rawlinson is de deal met Aston Martin slechts het begin. Lucid is van plan om soortgelijke deals na te streven met andere OEM’s, in een poging om een groeiende omzet op het gebied van hoogwaardige technologie.

De focus van het bedrijf zal in eerste instantie liggen op het leveren van hoogwaardige, ultra-hoge voltage technologie die niet geschikt is voor de massamarkt. Naarmate het bedrijf zich verder ontwikkelt en meer modellen introduceert, zal het bedrijfsonderdeel dat onderdelen in licentie geeft naar verwachting groeien.

1600 900 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...