HiPhi is nu te koop in Duitsland

HiPhi elektrische auto's

Het luxe merk HiPhi, onderdeel van het Chinese Human Horizons, heeft de Europese markt betreden. De eerste twee modellen, de HiPhi X en de HiPhi Z, zijn nu beschikbaar in Duitsland. Wie ze wil bewonderen, kan een kijkje nemen in de showroom bij vliegveld München.

Hoewel we nog even moeten wachten, verwachten we dat de auto’s van HiPhi op termijn ook in Nederland zullen worden aangeboden. Maar wanneer, dat is nog onbekend, al heeft men aangegeven dat men in 2027 op de voornaamste Europese markten vertegenwoordigd wil zijn.

HiPhi X: luxe en kracht

HiPhi X

De HiPhi X is een SUV die pure luxe uitademt. Met elektromotoren van 220 kW op zowel de voor- als achteras, sprint hij in slechts 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u. De accu van 97 kWh levert een actieradius van 460 kilometer volgens de WLTP-norm. In Duitsland is de HiPhi X beschikbaar in twee configuraties: een zes- en een vierzitter. De HiPhi X combineert zijn indrukwekkende prestaties met een overdaad aan luxe. Het interieur is rijkelijk uitgerust met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën.

De prijzen zijn overeenkomstig dat luxe niveau: de zeszitter kost 109.000 euro en de vierzitter maar liefst 123.000 euro. Inderdaad, de zeszitter is goedkoper dan de vierzitter.

HiPhi Z: sportief en luxe

HiPhi ZDe HiPhi Z is een volledig elektrische luxe coupé. Met twee elektromotoren levert hij een indrukwekkende 494 kW, goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 3,8 seconden. De accu van 120 kWh biedt een potentiële actieradius van 555 kilometer. Prestaties waarmee je thuis kunt komen.

Ook de HiPhi Z is beschikbaar in twee configuraties. In dit geval zijn dat een vijf- en een vierzitter. De prijzen zijn iets vriendelijker dan die van de HiPhi X, met 105.000 euro voor de vijfzitter en 107.000 euro voor de vierzitter.

De HiPhi Z is niet alleen snel, maar ook bijzonder innovatief. Het model beschikt over de wereldwijde primeur van de HiPhi Bot, een robotisch infotainmentsysteem dat in acht richtingen kan bewegen.

Modellen en prijzen

Onderstaand nog een overzicht van de modellen, varianten en prijzen:

 HiPhi X zeszitter  109.000 euro
 HiPhi X vierzitter  123.000 euro
 HiPhi Z vijfzitter  105.000 euro
 HiPhi Z vierzitter  107.000 euro

HiPhi Y aangekondigd

HiPhi heeft ook een derde model aangekondigd, de HiPhi Y. Dit model, een SUV, is speciaal ontworpen voor de Europese markt. Het zou ons niet verbazen als dit het voordeligste model van de drie wordt. De wereldwijde première van de HiPhi Z staat gepland voor 15 juli, en eind 2023 kunnen Europese klanten hun bestelling plaatsen.

Beschikbaarheid

Reserveringen zijn nu al mogelijk in Duitsland. De eerste klanten kunnen hun HiPhi X of HiPhi Z in het derde kwartaal van 2023 verwachten.

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...