Fastned boekt eindelijk winst

Snelladen van Aiways U5 bij Fastned snellaadpark in Duitsland

Fastned heeft onlangs zijn resultaten over het laatste halfjaar bekendgemaakt. Het aantal laadsessies nam met 86% toe terwijl de omzet verdubbelde. Het bedrijf is een belangrijke speler geworden in de snel veranderende wereld van elektrisch vervoer én maakt voor het eerst winst.

Sterke groei aantal laadsessies

De groei in laadsessies is een belangrijke indicator voor de acceptatie van elektrisch rijden. Een toename in het aantal laadsessie van 86% is niet alleen een teken van het groeiende vertrouwen in elektrisch vervoer, maar ook een bewijs van het Fastned’s vermogen om te innoveren, groeien en aan te passen aan de behoeften van de markt. Deze groei is niet alleen te danken aan de toename van elektrische voertuigen op de weg, maar ook aan de groei van het aantal Fastned laadstations, maar ook aan de strategische locatie daarvan, en aan de gebruiksvriendelijke laadoplossingen.

Financiële resultaten

Voor het eerst in de geschiedenis heeft Fastned winst geboekt, een belangrijke mijlpaal die het vertrouwen van investeerders en stakeholders versterkt. De verdubbeling van de omzet, gecombineerd met een gelijkblijvend verlies, toont aan dat het bedrijf op de juiste weg is. Het positieve onderliggende EBITDA-resultaat is een teken dat Fastned’s bedrijfsmodel solide is en dat het bedrijf in staat is om te groeien zonder zijn financiële stabiliteit in gevaar te brengen.

Fastned resultaten H1 2023

Ontwikkelingen en investeringen

Fastned’s investeringen in snelladers en technologische innovaties hebben uiteraard in belangrijke mate bijgedragen aan de verbeterde resultaten. Door samen te werken met technologiepartners en te investeren in onderzoek en ontwikkeling, heeft het bedrijf zijn laadnetwerk uitgebreid en de efficiëntie van zijn diensten verbeterd. Deze investeringen hebben niet alleen geleid tot een toename van het aantal laadsessies, maar ook tot een verbeterde klantervaring.

In een markt die steeds concurrerender wordt, heeft Fastned zich duidelijk weten te onderscheiden. Het bedrijf groeit namelijk sneller dan de markt. Het heeft een unieke positie verworven door zich te concentreren op kwaliteit, gebruiksgemak en innovatie. En natuurlijk ook door de futuristische overkappingen van de laadparken. De beursprestaties van Fastned tonen aan dat het bedrijf niet alleen in staat is om te concurreren, maar ook om te excelleren in een industrie die voortdurend in beweging is.

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...