NEVS neemt de Emily GT waarschijnlijk toch in productie

NEVS Emily GT

Vanwege een verrassende wending heeft NEVS (National Electric Vehicle Sweden) aangekondigd dat de Emily GT, een fraaie elektrische sedan, toch in productie zal worden genomen. Dit nieuws komt na de komst van een nieuwe eigenaar die het project nieuw leven heeft ingeblazen.

De NEVS Emily GT

De Emily GT is een elektrische sedan die is uitgerust met vier in-wiel motoren en een accucapaciteit van 175 kWh. Deze combinatie stelt het voertuig in staat om een actieradius van meer dan 965 kilometer te bereiken volgens de Europese WLTP-normen. De auto zal worden geproduceerd in Trollhättan, Zweden, in de voormalige Saab-fabriek die nu NEVS heet, waardoor deze een speciale band heeft met de geschiedenis van Saab.

NEVS Emily GT

Technologische innovaties

De technologie achter de in-wiel motoren en het accupakket van de Emily GT is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De in-wiel motoren bieden een efficiëntere energieoverdracht en maken een compacter ontwerp mogelijk. De actieradius van meer dan 965 kilometer is een indrukwekkende prestatie waarmee de Emily GT zich onderscheidt van veel andere elektrische voertuigen op de markt.

Het accupakket van de Emily GT verdient speciale aandacht vanwege zijn unieke ontwerp en capaciteit. Met een omvang van 175 kWh is het een van de grootste accupakketten die momenteel gebruikt worden. Dit stelt de Emily GT in staat om de indrukwekkende actieradius te bereiken zonder in te leveren op prestaties. Bovendien is het accupakket zo ontworpen dat het een snelle – nog nader op te geven – oplaadtijd mogelijk maakt. De combinatie van grootte, efficiëntie en oplaadsnelheid maakt het accupakket van de Emily GT een cruciaal onderdeel.

NEVS Emily GT

Nieuw eigenaar zorgt voor nieuw hoofdstuk voor NEVS

Recentelijk is er een nieuwe eigenaar/investeerder opgedoken die interesse heeft getoond in het Emily GT-project. Deze nieuwe (Zweedse) eigenaar heeft de middelen en de visie om het project voort te zetten en heeft plannen om het voertuig in Trollhättan te bouwen. De details van de overeenkomst zijn nog niet volledig bekendgemaakt, maar de investeerder heeft duidelijk gemaakt dat hij gelooft in het potentieel van de Emily GT.

Afspraken over de voortzetting van NEVS

De voortzetting van NEVS en het Emily GT-project is uiteraard een belangrijke ontwikkeling voor de automotive-industrie in Zweden. De laatste stadia van de deal worden momenteel afgerond, en de productie van de Emily GT lijkt nu een zekere toekomst te hebben. De verbinding met de geschiedenis van Saab en de betekenis van de productielocatie in Trollhättan voegt een extra dimensie toe aan dit project.

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...