Vernieuwde Mercedes-Benz EQA en EQB

Vernieuwde Mercedes-Benz EQA en EQB

Hoewel ze nog niet zo gek lang op de markt zijn, heeft Mercedes-Benz onlangs alweer de vernieuwde versies van de volledig elektrische EQA en EQB aangekondigd. Deze nieuwe versies beloven een frisse look, verbeterde technologie, een grotere actieradius en een scala aan optionele uitrustingen.

Uiterlijk opgefrist

De EQA en EQB hebben een nieuw ontworpen Black Panel met ‘star pattern’ aan de voorkant. Daardoor sluiten ze naadloos aan bij hun grotere tegenhangers in de Mercedes-Benz familie. Een lichtband verbindt de dagrijverlichting van de koplampen terwijl de nieuwe bumper het front van de EQA en EQB een breder aanzicht geeft. Uiteraard is het interieur ook niet achtergebleven. Dat beschikt nu ook over een stuurwiel van de nieuwste generatie, met onder anderen touch-bedieningspanelen en sierdelen in bruin lindehout.

Vernieuwd front Mercedes-Benz EQA en EQB

Verbeterde technologie

De nieuwe generatie van het MBUX-systeem is standaard in beide modellen. Dit toch al bijzonder geavanceerde systeem biedt nu een verbeterde spraakbediening en ook een verhoogd zelflerend vermogen. Daarnaast heeft Mercedes-Benz een update aan de rijassistentiesystemen doorgevoerd. Deze hebben een verbeterde sensortechnologie, waaronder een nieuwe mono-multipurpose-camera en een nieuwe achteruitrijcamera.

Betere prestaties

Een van de verbeteringen met betrekking tot de prestaties is de toename van de actieradius van de EQA. Deze bedraagt nu 560 km volgens de WLTP-norm. Dit weet Mercedes-Benz te realiseren door een verdere optimalisatie van de aerodynamica en banden met een lagere rolweerstand. Daarnaast heeft Mercedes-Benz ook een nieuwe functie geïmplementeerd. Dit is de zogenaamde actieradiusmaximalisatie, welke gebruikers in staat stelt om bepaalde energieverbruikers zoals het display of de airconditioning uit te schakelen of te beperken, om op die manier de actieradius te vergroten.

Plug & Charge

De nieuwe Plug & Charge-functie maakt het opladen bij openbare laadstations die geschikt zijn voor Plug & Charge nog comfortabeler. Bij het koppelen van de laadkabel start het laadproces automatisch, zonder dat extra authenticatie nodig is.

Trekhaak

Voor de EQB met vijf zitplaatsen is nu ook een trekhaak optioneel beschikbaar, met een maximale aanhangwagenbelasting van 1.400 of 1.700 kg, afhankelijk van de versie.

Sound experiences

De EQA en EQB bieden – in combinatie met het optionele Burmester® surround sound system – nu ook tot wel vier verschillende sound experiences. Verder is ook Dolby Atmos® als optie beschikbaar voor een intense audio-ervaring.

Begin volgend jaar

De vernieuwde Mercedes EQA en EQB ze zijn vanaf komende te bestellen en worden begin 2024 bij de Europese dealers verwacht.

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...