Wordt BMW’s Neue Klasse een geheel nieuw technologieplatform?

Met de Neue Klasse zet BMW niet alleen een stap in de richting van een elektrische toekomst, maar ook een volgende stap in de richting van duurzaamheid. De Neue Klasse, zoals BMW het nieuwe technologieplatform noemt, wordt gebouwd met een focus op duurzame materialen en productiemethoden.

Nieuwste technologieën

Dit past in een bredere trend in de automobielindustrie, waarbij fabrikanten steeds meer aandacht besteden aan de ecologische voetafdruk van hun voertuigen. BMW heeft aangegeven dat men gebruik zal maken van de nieuwste technologieën op het gebied van accubeheer, energie-efficiëntie en connectiviteit.

Dit betekent dat de Neue Klasse niet alleen een een uitermate efficiënte elektrische auto zal zijn, maar ook een intelligente auto die in staat is om te communiceren met zijn omgeving en zich aan te passen aan de behoeften van de bestuurder.

Nieuw platform

BMW ziet de Neue Klasse waarschijnlijk niet alleen als een nieuwe elektrische conceptcar en technologiedrager, maar ook als een platform voor toekomstige innovatie. Dat wil zeggen dat de Neue Klasse niet bedoeld is als een eenmalig project, maar ook als een basis waarop BMW nieuwe elektrische voertuigen wil bouwen. Dit betekent dat de technologieën en ontwerpprincipes die in de Neue Klasse worden geïntroduceerd, waarschijnlijk hun weg zullen vinden naar andere modellen in het BMW-gamma. Een geheel nieuw technologieplatform dus.

Op de IAA

De presentatie van de Neue Klasse zal plaats vinden op de IAA. En die presentatie is slechts het begin van wat ongetwijfeld een nieuwe, spannende episode in de geschiedenis van BMW zal zijn. Een vollledig nieuw platform, met ongetwijfeld zeer indrukwekkende specificaties, innovatieve technologie en een gedurfde visie. De Neue Klasse is daarom ongetwijfeld een belangrijke stap in BMW’s aandeel in de evolutie van elektrisch rijden.

1600 900 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...