Aehra licht tipje van de sluier: een Italiaanse schoonheid in de maak

elektrische Aehra sedan teaser

Het nieuwe Italiaanse merk Aehra, dat de komende jaren een aantal luxe elektrische modellen op de markt wil brengen, heeft teasers vrijgegeven van zijn nieuwste model, een stijlvolle sedan. Deze sedan zou, na de vorig jaar onthulde SUV, het tweede model van de Aehra line-up moeten worden.

De sedan, die nog geen officiële naam heeft, zal op 16 juni volledig worden onthuld op de Milano Monza Motor Show. Aehra heeft aangegeven dat het conceptvoertuig dat dan wordt getoond, vrijwel identiek zal zijn aan het uiteindelijke productiemodel dat in 2026 op de markt komt.

Missie

Het merk heeft als missie om de volledige automotive klant- en eigendomservaring te transformeren. Gesteund door een aanzienlijke private financiering, heeft Aehra een duidelijke routekaart om zijn unieke, transformerende bedrijfsmodel bij de klant te brengen. Men heeft een strategische modeluitrol gepland voor alle belangrijke markten in 2026, waaronder Noord-Amerika, Europa, China en de Golfstaten.

Klassiek én modern

Het ontwerp is geïnspireerd op klassieke Italiaanse designprincipes en de natuur, wat resulteert in een auto met vloeiende lijnen en sterke, organische proporties. Maar Aehra’s nieuwe sedan belooft dankzij de geavanceerde technologie en het gebruik van recyclebare koolstofvezelcomposieten ook een unieke rijervaring te bieden.

Aerodynamisch ontwerp

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe sedan is het aerodynamische ontwerp. Met een lager profiel dan de SUV, zou de sedan zelfs de Mercedes EQS kunnen overtreffen, die momenteel een van de laagste luchtweerstandscoëfficiënten in de industrie heeft met 0,20. De SUV van Aehra heeft al een indrukwekkende coëfficiënt van 0,21.

elektrische Aehra sedan teaser

Bereik: meer dan 800 kilometer?

Hoewel Aehra nog geen specifieke details over de aandrijflijn van de sedan heeft vrijgegeven, is het waarschijnlijk dat deze dezelfde configuratie zal krijgen als de SUV. Dit betekent een driemotorige elektrische aandrijflijn met een vermogen van zo’n 600 kW (805 pk). De accucapaciteit zou rond de 120 kW liggen. Aangezien de SUV, die qua stroomlijn minder gunstig is, al een bereik van ongeveer 800 kilometer heeft mogen we verwachten dat de Aehra sedan een actieradius van meer dan 800 kilometer zou moeten hebben.

Focus op luxe en duurzaamheid

Aehra’s nieuwe sedan belooft niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een luxe rijervaring. Het interieur zal naar verwachting dezelfde hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën bevatten die al in de SUV te vinden zijn.

Verder ligt de focus bij Aehra ook op duurzaamheid. Dat is duidelijk te merken in hun keuze voor materialen. De nieuwe sedan maakt naar eigen zeggen gebruik van baanbrekende recyclebare koolstofvezelcomposieten. Luxe en milieubewustzijn kunnen dus hand in hand gaan, als het aan Aehra ligt.

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...