Slim elektrisch rijden doe je met de Smart #1

Smart #1

– Dit artikel is samengesteld in samenwerking met Smart –

Smart is bezig met een nieuwe, opwindende fase in zijn bestaan. Waar de eerste en huidige modellen van Smart vooral compacte, praktische stadsautootjes waren, ontwikkelde eigenaar Daimler samen met het grote Chinese Geely-concern de geheel nieuwe Smart #1. Een compacte, elektrische SUV die het merk op een ander niveau brengt.

De Smart #1 is een wereld van verschil met zijn voorgangers. Bovendien wordt er voor de volledig nieuw Smart #1 gebruik gemaakt van een nieuwe, moderne ‘elektrische’ architectuur die de voordelen van elektrisch rijden optimaal tot zijn recht laat komen.

Ruimte voor iedereen

Net als de kleine stadsauto’s van Smart is ook de Smart #1 bedoeld voor het rijden in een stedelijke omgeving. De Smart #1 biedt aanzienlijk meer ruimte dan de doorsnee compacte auto. Zo is de hoofd- en beenruimte op de achterbank bijvoorbeeld ook ruim voldoende voor volwassenen. Daardoor biedt hij niet alleen alle ruimte voor een gezin, maar ook voor jouw (voetbal)vrienden en maakt hij het carpoolen ook een stuk prettiger.

Elektrisch rijden op z’n best

Net als de kleine stadsauto’s is ook de Smart #1 vooral bedoeld voor het rijden in een stedelijke omgeving. En juist daar functioneert een elektrische aandrijving op zijn best. Niet alleen omdat je met een elektrische auto – die immers geen CO2 uitstoot – geen uitstoot en lawaai veroorzaakt. Waar een auto met verbrandingsmotor juist in de stad een relatief hoog verbruik heeft, is dat met een elektrische auto precies andersom. Een elektromotor heeft veel minder moeite met optrekken en afremmen en is in het drukke stadsverkeer dan ook veel zuiniger. Dat betekent dat je daar veel minder energie verbruikt, veel langer met een acculading kunt doen én goedkoper uit bent. Best wel slim bekeken dus.

Vlot en wendbaar

Nog een voordeel: een elektrische auto heeft geen versnellingsbak en de motor levert zijn maximale koppel al vanaf stilstand. Dat zorgt ervoor dat je de Smart #1 heel vlot door het drukke verkeer kunt loodsen. Nooit meer schakelen en dankzij de regeneratiefunctie kun je ook lekker veel op de motor afremmen. In combinatie met de compacte, goed overzichtelijke carrosserie en de hoge zitpositie is het rijden in de stad met de Smart #1 makkelijker dan ooit. Het hoogwaardige navigatiesysteem op het grote multimediascherm draagt daar uiteraard ook in hoge mate aan bij. En terwijl je luidkeels meezingt met jouw favoriete songs en playlists op Spotify, zorgen de moderne assistentiesystemen ervoor dat je je altijd veilig voelt. Maak je overigens ook geen zorgen over eventuele lange ritten. De Smart #1 voelt zich ook prima thuis op de snelweg en met zijn actieradius van zo’n 400 kilometer kom je overal waar je maar wilt.

Kijk ook naar de Smart #1 Premium en Brabus

Komend voorjaar staat de Smart #1 al bij de Smart-dealers en kun je zelf ervaren hoe mooi, ruim en praktisch de Smart #1 is. Vergeet ook niet een proefrit te maken want alleen dan ervaar je hoe prettig een elektrische auto rijdt.

Als je daar bent, kijk dan ook eens naar de extra compleet uitgeruste Premium-uitvoering. Die is nog zuiniger dankzij de moderne warmtepomp, biedt lekker veel licht dankzij het grote panoramadak én heeft een gaaf Beats-audiosysteem. Ook komt er een hele rappe Brabus-uitvoering, met vierwielaandrijving en maar liefst 428 pk onder de motorkap. Inderdaad, met de Smart #1 is Smart volwassen geworden. En net zo slim als we van het merk gewend zijn.

Smart #1

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...