Nieuwe foto’s van de Fisker PEAR beschikbaar

Fisker PEAR

Tijdens de bekendmaking van de financiële resultaten vertelde Fisker begin deze week ook het nodige over de lancering van de Fisker Ocean, waarover wij al schreven. Maar de presentatie liet ook nieuwe beelden zien van de Fisker PEAR, die de Amerikaanse startup samen met contactfabrikant Foxconn ontwikkelt.

Volumemodel

De Fisker PEAR moet een meer betaalbare elektrische auto worden, met een vanafprijs die onder de dertig mille zou moeten liggen. Dat maakt hem interessant voor een groot publiek, het moet dan een echt ‘volumemodel’ worden. De Foxconn-fabriek in Lordstown kan straks 250.000 eenheden van de PEAR per jaar produceren. Fisker heeft nu al meer dan 5.600 reserveringen voor de PEAR binnen, ondanks het feit dat er amper goede beelden laat staan specificaties van bekend zijn. Het enige wat oprichter en CEO Henrik Fisker tot nu toe vertelde, was dat de Fisker PEAR een “werkelijk revolutionaire E/E-architectuur met slechts enkele centrale computereenheden” krijgt en dat de topversie een actieradius (volgens EPA?) van “meer dan 300 mijl” (dus zo’n 483 kilometer) zal hebben.Fisker PEAR Fisker PEAR Fisker PEAR

Exterieurontwerp

Zoals gezegd: tot nu toe waren er alleen wat vage teasers van beschikbaar. Maar Fisker gaf nu beelden vrij die ons heel goed laten zien wat we van de Fisker PEAR mogen verwachten. Het betreft hier het definitieve ontwerp van het exterieur, waarbij duidelijk te zien is dat de auto aardig hoog op de wielen staat en dus ook een wat hogere zitpositie heeft. Net als bij de Ocean zijn de lichtunits voor en achter slank en heeft de auto ook een vrij hoge, oplopende taillelijn. Die loopt ook verder en sterker op dan bij de Ocean, en ook de ‘schouders’ zijn een stuk forser. Enfin, beelden zeggen veel meer dan woorden.

Er is overigens ook een video van een gecamoufleerde Fisker PEAR:

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...