Nagenoeg alle Kia-modellen vanaf 2022 krijgen ‘Over-the-Air’ software-updates

De zogenaamde ‘Over-the-Air’ software-updates zijn nog lang geen gemeengoed. Tesla loopt er al jaren mee voorop maar bij andere merken is het nog helemaal niet zo vanzelfsprekend. Die updates zul je dan door de dealer moeten laten uitvoeren. Kia-rijders kunnen de software van hun voertuigen binnenkort wél zelf updaten.

Niet voor álle Kia’s

Dat wil zeggen: de gebruikers van een Kia vanaf modeljaar 2022 die is uitgevoerd met een origineel Kia-navigatiesysteem en waarbij ook de Kia Connect online diensten zijn geactiveerd. De Over-the-Air (OTA) functionaliteit creëert voor die gebruikers eenvoudige toegang tot updates voor zowel het navigatiesysteem als de ‘Head Unit’ verhelpt ook eventuele softwarebugs. De OTA-technologie bespaart ook tijd door systemen automatisch up-to-date te houden zonder dat de gebruiker actie hoeft te ondernemen. Ook biedt bij extra gemak. De OTA-functionaliteit biedt namelijk ook toegang tot updates voor navigatie, infotainment en dergelijke, welke vervolgens draadloos naar de auto worden verzonden.

‘Sounds of nature’

Zoals te verwachten zal de eerste OTA-update van Kia een aantal specifieke verbeteringen bieden. Voor de elektrische modellen van Kia omvat de update ook een nieuw ECO designthema. Dit was voorheen alleen beschikbaar op de Kia EV6. Afhankelijk van de uitvoering biedt de update ook verbeteringen aan de instellingen van de airconditioning en de klimaatregeling van de stoelen. Verder kunnen de elektrische modellen ook gebruikmaken van de nieuwe “Sounds of Nature” soundscapes.

1600 900 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...