Leesvoer voor het weekend: de ‘Plug It In’ whitepaper van The Evening Standard

De Britse krant The Evening Standard heeft als onderdeel van de Plug-It-In-campagne een nieuwe whitepaper over elektrische voertuigen (EV’s) gepubliceerd. De 10.000 woorden tellende whitepaper bundelt inzichten van een team van experts die in november vorig jaar aanwezig waren op de ‘Plug-It-In Summit’ van de krant.

Plug-It-In Summit

Op die dag kwamen beleidsmakers, zakelijke leiders, innovators en branchegenoten samen voor een reeks gesprekken en keynotes. Onder de prominente sprekers op de Summit waren Toddington Harper, CEO van Gridserve, Niall Riddell, CEO en medeoprichter van Paua, Jonathan Goodman en Fredrika Klarén van autofabrikant Polestar, en Graeme Cooper, Hoofd van Future Markets bij National Grid. Ade Thomas, oprichter van de EV Summit, sprak ook op het panel “What do we need to do to make London Net Zero 2030 a reality?” tijdens het evenement.

Over het ‘Plug It In’ initiatief

Als een van de meest iconische nieuwsmerken van Londen en bewaker van het stadsleven gedurende 200 jaar, erkent de Evening Standard hoe belangrijk het is dat Londen een volledig elektrische metropool wordt. Daarom startte men in 2022 het initiatief Plug It In om de transitie naar elektrische vervoer te ondersteunen en stimuleren.

Plug It In is een nieuw, multidimensionaal initiatief met twee doelen: het helpen van Londenaren om het elektrische voertuigen landschap beter te begrijpen en het bevorderen van het elektrische gesprek op beleidsniveau, zowel lokaal als op wereldschaal. Door een wereldwijde groep experts bijeen te brengen en de opgedane wijsheid uit andere steden die de overgang succesvol maken te bundelen, wil men de vooruitgang van Londen versnellen en een universele blauwdruk voor succes creëren.

Verkeersdrukte in London

Het project gaat verder dan alleen het stimuleren van het gebruik van elektrische voertuigen. Om volledig elektrisch te worden, moet er in Londen een volledig nieuw stedelijk ecosysteem worden opgebouwd, waarbij schone energie en transport van alle soorten worden gekoppeld aan een volwaardige elektrische infrastructuur. De campagne van The Evening Standard zal al deze uitdagingen aanpakken en thought leadership en werkende oplossingen bieden.

Plug It In wordt ondersteund door commerciële partners die de doelstellingen van het project delen, maar de journalistiek blijft redactioneel onafhankelijk.

Whitepaper

Met de titel “The Evening Standard roadmap for driving the electrification and decarbonisation of London’s transport” schetst de whitepaper hoe de auto-industrie kan samenwerken met beleidsmakers om ervoor te zorgen dat de nodige wetgeving en laadinfrastructuur aanwezig is om Londen over te laten stappen van benzine- en dieselvoertuigen naar elektrische auto’s.

De whitepaper biedt verschillende initiatieven om deze overstap te ondersteunen, zoals het verwijderen van BTW op publieke oplaadpunten, het beperken van premietarieven op snelladers, het opleiden van Londenaren over het opladen van elektrische auto’s en het vergemakkelijken van de bouw van laadpunten voor bedrijven.

Ook benadrukt de whitepaper het belang van het halen van de luchtkwaliteitsdoelstellingen tegen 2030 en de noodzaak om van Londen een volledig elektrische stad te maken.

De whitepaper is een boeiende lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in e-mobiliteit en schetst de dringende noodzaak voor schone lucht. Ook het stimuleren van de tweedehandsmarkt voor elektrische auto’s wordt aangemoedigd om deze betaalbaarder te maken.

 • De volledige whitepaper kun je hier vinden
 • Hier vind je alle ‘Plug It In’ publicaties van The Evening Standard
1024 683 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...