&Charge is een gratis App voor EV-rijders die het opladen goedkoper maakt

Er zijn allerlei apps die het leven van een EV-rijder een stuk gemakkelijker maken. Laadpaal locaties opzoeken, beschikbaarheid checken en daarheen navigeren. De gratis &Charge App doet dat ook en voegt er nog wat voordelen aan toe. Zo kun je bijv. gratis kilometers sparen. En met e-Drivers krijg je de eerste 20 km cadeau!

&Charge wil het opladen van je elektrische auto goedkoper te maken en tegelijkertijd de oplaadinfrastructuur verbeteren. Dat is wat &Charge belooft! De app is ontwikkeld om opladen goedkoper, betrouwbaarder en leuker te maken. Automobilisten worden beloond met bonuspunten (zogenaamde “&Charge km”) voor aankopen in online winkels. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog meer “&Charge km” te verzamelen met “&Charge Challenges”. De verzamelde km’s kunnen dan worden ingewisseld voor vouchers van Electromaps, KIA, Hyundai, elvah en diverse andere vouchers.

Hoe werkt het allemaal? Eerst moet je de &Charge app downloaden en dan ben je klaar om te gaan.

Online winkelen

In de app heb je een lijst met partnerwinkels die je waarschijnlijk toch al gebruikt: Booking, Nike, Thuisbezorgd en nog veel meer. Je hoeft dus alleen maar te onthouden om de online shop via de &Charge app te openen om je vakantie te boeken, je sportschoenen te kopen of eten te bestellen. Elke aankoop betekent een verhoging van uw km.

&Charge Challenges:

De tweede manier om km te verdienen is het voltooien van uitdagingen.

Uitdagingen bestaan uit taken die op de laadlocatie worden opgelost en geen technische kennis vereisen. Neem bijvoorbeeld deel aan een IONITY Challenge, beantwoord een paar vragen over de staat van het laadstation, maak een paar foto’s en je hebt al meer km verzameld. Een win-win voor iedereen. &Charge beloont uw feedback met km en deelt alle informatie die u verstrekt in realtime met de beheerder van het laadstation (CPO), zodat gebreken veel sneller kunnen worden opgespoord en verholpen.

&Charge km Redemption

Als je eenmaal genoeg km hebt verzameld, kun je ze op verschillende manieren gebruiken. Ofwel als tegoedbon voor laadstroom – om gratis te kunnen laden, voor andere beloningen of u doneert de km aan een goed doel. U hebt ook de mogelijkheid om uw rekening aan Maingau te koppelen, wat betekent dat uw km-tegoed automatisch wordt ingewisseld zodra het voldoende is voor een volledig laadproces.

En dat is nog niet alles, de gamification-aanpak wordt bij &Charge ook gevolgd om de laadinfrastructuur verder te verbeteren.

&Charge Check-In

Deel uw laadervaring via de “&Charge Check-in” direct bij het laadstation. Selecteer gewoon het laadstation waar u zich bevindt en geef een korte feedback. Het kan niet eenvoudiger – slechts drie klikken en de feedback wordt in realtime doorgegeven aan de beheerder van het laadstation en is zichtbaar voor alle gebruikers van de &Charge-app.

Met e-Drivers krijg je de eerste 20 km gratis!

Wil je meteen 20 kilometer gratis in je App? Download dan nu de &Charge app via onderstaande link en ontvang 20km starttegoed.

https://and-charge.com/#/invite-friends?code=LWSFLQ

696 392 Lease-e


Volkswagen id3

#waarde# (uitvoering)

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

#waarde# Intro Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed haec quidem liberius ab eo dicuntur et saepius. In schola desinis. Sin est etiam corpus, ista explanatio naturae nempe hoc effecerit, ut ea, quae ante explanationem tenebamus, relinquamus.

 • Fiscale waarde
  #waarde#
  Bouwjaar
  #waarde#
  Kilometerstand
  #waarde#
  Transmissie
  #waarde#
  Status
  #waarde#
  Bijtelling
  #waarde#
 • Acceleratie 0-100
  #waarde#
  Topsnelheid
  #waarde#
  Koppel
  #waarde#
  Range (WLTP)
  #waarde#
  Accucapaciteit
  #waarde#
  Vermogen
  #waarde#
 • Laadtijd
  #waarde#
  Laadsnelheid
  #waarde#
  Laadvermogen
  #waarde#
  Snellaadtijd
  #waarde#
  Snellaadsnelheid
  #waarde#
  Snellaadvermogen
  #waarde#

Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dit zie je terug in alles wat we doen. Daarom zijn wij enorm trots dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt.

Offerte aanvragen

v.a. € #waarde# / maand excl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla profecto est, quin suam vim retineat a primo ad extremum. Quod cum dixissent, ille contra.

[contact-form-7 id=”636″]

Vergelijkbare uitvoeringen

Blue Architect 'rooie-brommer'

Blue Architect Mega-bak
ev pro 15.000kW aut
Uitvoering
EUR 6371100000
320 KMT
Fiscale waarde
Range (WLTP)
Meer info & offerte
Type zoekwoord ...